Welkom (inloggen)

Mandje: Leeg
  •  
 

Wie zijn wij?

Magda

Hallo ! Ik ben Magda, ik ben grafisch vormgever en kunstenaar, werk voor een aantal tijdschriften en ben de trotse moeder van een 9-jarige zoon. En sinds kort ben ik dus oprichter van Customize Your World. Al sinds mijn vroege jeugd heeft India een enorme aantrekkingskracht op me gehad. Toen ik op mijn 21-e mijn eerste reis maakte door dit waanzinnige land wist ik al dat ik nog vele malen zou terugkeren. En zo geschiedde. Wat een visueel genot! Ik kwam telkens verzadigd en geïnspireerd weer thuis. Met steeds vaker foto’s van al die grafische juweeltjes die ik overal terugzag; de signboards. Handwerk van een hoge klasse en ook als ik ze als cadeautjes meenam, met door mij verzonnen teksten was het altijd raak. Iedereen zei me dat ik er wat mee zou moeten doen. In 2007 heb ik daarop de eerste babystapjes genomen voor wat nu CYW is. Ik vind het inspirerend om samen te werken met vaklieden, en heb er ondertussen ook vrienden gemaakt. Die zijn allemaal onderdeel van CYW, of gaan dat nog worden. We hebben allen ons aandeel en zijn erg trots op het eindresultaat. Er zijn nog meerdere projecten die ik aan het ontwikkelen ben in Udaipur en die hier op deze site een plek zullen krijgen. Alles lijkt mogelijk in India en de meeste mensen willen ook vooral de mogelijkheden zien en omarmen. Dit is ook wat samenwerken in India zo prettig maakt. Omdat ik geloof in het principe van return to sender, doneert CYW aan Free the Children en dragen we bij aan de opleiding van kinderen in de omgeving van Udaipur. Wie weet komt het nog er nog wel van dat ze bij ons in het bedrijf kunnen komen werken… Dat zou leuk zijn!

Trish

Hello! Ik ben Trish. Ik ben van oorsprong Australische en woon nu in Udaipur met mijn Indiase man Mangu die ik hier jaren geleden tijdens een reis ontmoet heb. Ik begeleid de opdrachten hier. Ik zorg dat de ontwerpen van Magda bij Bhojraj terecht komen en bespreek de details met hem. Daarna zorg ik voor het transport terug. Ondertussen probeer ik onze hond Cocunut op te voeden en werk ik samen met Mangu in ons restaurant Lotus.

Mangu

Namaste! Ik ben Mangu. Ik fungeer vooral als tolk tussen Trish en mijn oom Bhojraj, die de bordjes van CYW schildert. Bhojraj spreekt geen Engels en Trish geen Hindi! Samen met mijn oom pak ik ook alle bordjes pico bello in voordat we het afleveren bij de koerier. Verder rijd ik Trish met alle liefde overal heen op mijn brommer naast het runnen van ons kleine maar drukke restaurant Lotus.

Bhojraj

Namaste! Ik ben Bhojraj. Schilder van beroep. Ik houd erg van mijn werk en je kunt me wel een perfectionist noemen. Via Mangu kwam Magda met de eerste paar opdrachten in 2007 bij mij terecht, en ik ben trots dat ze tevreden genoeg was over mijn vakmanschap dat ze besloot om met mij samen te gaan werken. Ik vind het grappig om boards te maken in een taal die ik niet begrijp. Af en toe vraag ik Trish of ze het wil vertalen, maar vaak genoeg kan zij dat ook niet, vanwege het Nederlands. De tekst van Ramses Shaffy intrigeerde ons zo dat we hebben gevraagd of Magda het liedje op kon sturen. Erg mooi vond ik dat. Ik voer de opdrachten met de hand en met veel liefde uit. Ik hoop dat u net zoveel van de boards gaat genieten als ik met het maken ervan.

Babu

Namaste! Ik ben Babu. Dankzij mijn paar woordjes Nederlands die ik me heb aangeleerd in het contact met toeristen in mijn kleine winkel heb ik Magda in 2007 leren kennen. Dit jaar kwam ze weer terug om samen te gaan werken met de oom van mijn vriend Mangu. Ik heb hen ooit aan elkaar voorgesteld en dat was ze niet vergeten. We hebben onze vriendschap weer opgepakt en hebben veel plannen gemaakt voor de toekomst. Het was inspirerend om te zien dat iemand helemaal hierheen komt om haar droom waar te maken. Daardoor ben ik ook anders gaan denken over de artikelen die ik verkoop. Zo willen we binnenkort op deze site, en ook in mijn winkeltje Shiva’s Handicrafts leren Ipad hoezen gaan maken met je initialen of je naam. Met het prototype was boss Magda nog niet tevreden, dus we werken er nog aan.. Wordt vervolgd!

Kishor

Namaste! Ik ben Kishor. Ik ben de broer van Babu en kunstenaar, gespecialiseerd in de miniaturen waar Rajasthan en vooral Udaipur zo bekend om is. Ik werk in een art-studio en maak met mijn 1-harige penseel, kleine schilderijtjes op papier die aan toeristen verkocht worden. Ik houdt er vooral van om in mijn vrije tijd portretten te maken en toen Magda iemand zocht voor haar toekomstige customized miniatures project heeft Babu mij aan haar voorgesteld. Ik heb haar zoon aan de hand van een pasfoto nageschilderd op kamelenbot en hem als een echte Maharadja met tulband afgebeeld. Binnenkort kunt u hier een foto uploaden, en dan maak ik een prachtig kunstwerk voor u, met of zonder Rajasthani outfit. Mocht u niet meer kunnen wachten kunt u altijd mailen met info@customize-your-world.com. Dan komen we er wel uit. Houdt de site in de gaten voor meer customizen in de toekomst.