Welkom (inloggen)

Mandje: Leeg
  •  
 

Maak hier je eigen bordje

Letters

Jouw tekst

Do It Yourself!

Ontwerp je eigen bordje

Heb je een leuke quote die je op je muur zou willen hebben als reminder? Of zoek je een leuk kraamkado? Zeurt je kind om wat privacy en zou een een stoer naambordje op zijn kamerdeur helpen om ongewilde bezoekers buiten te houden, of gaat er iemand binnenkort trouwen en wil je ze een origineel cadeau geven? Stel dan hier je bordje samen. Het is vrij simpel

1. Formaat.
Small is goed voor 1 woord. Medium voor een korte zin en op een Large bordje passen twee zinnen. Extra Large heb je nodig voor 3 zinnen en mocht je nog meer op je verlanglijstje hebben staan ; NO problem! Dan druk je op de “alles is mogelijk” knop en gaat onze ontwerper aan de slag voor je. Everything is possible. ( let wel, hierbij worden in ieder geval 20 euro meerkosten berekend)

2. Lettertype
Er is keuze uit een standaard lettertype en daarnaast nog 7 karakteristieke fonts. Deze kosten 2,50 extra. Voor langere woorden is het handig om het standaardlettertype te gebruiken, maar wil je ‘t bordje meer schwung geven dan is er keuze genoeg.

3. Kleur
Er is keuze uit 10 kleuren voor respectievelijk, de achtergrond, t randje en de letters. Door dezelfde kleur voor achtergrond en rand te kiezen krijg je geen rand.

4. Grootte van de tekst
Met de + en – knop kun je de tekst gemakkelijk groter en kleiner maken tot je tevreden bent.

5. Schaduw?
Hier kun je een schaduw ( à 2,50 euro) toevoegen aan je tekst.

Het bordje zie je boven de configurator vorm krijgen, en als je tevreden bent met het resultaat druk je op de bestelknop. We houden terwijl je bezig bent bij wat je af moet rekenen, zodat je niet voor verassingen komt te staan. Ook kun je hier je ontwerp delen via facebook of mail.

Mocht je er nou helemaal niet uitkomen dan hebben we ook de Random knop bedacht voor je. Druk daarop voor jouw tekst in een gegarandeerd beproefde combinatie van kleuren en letterype.

Levering en disclaimer

De bordjes zijn handwerk. Wij willen je erop wijzen dat er kleine kleurverschillen en/of kleine verschillen in het ontwerp kunnen voorkomen. Daar kunnen wij geen verantwoordelijkheid voor nemen. Zo ook voor eventuele spelfouten in jouw ontwerp. Check daarom goed of alles juist is. Maakt de schilder daarentegen een spelfout dan laten we kostenloos het bord opnieuw maken.

Ook kunnen er kleine beschadigingen optreden in het vervoer.

Levertijd.

De levertijd van een customized bordje is tussen de twee weken en 8 weken. Elke week worden de opdrachten verzameld en na ongeveer twee weken afgeleverd en verstuurd vanuit India. Als er veel opdrachten zijn kan de levertijd oplopen tot 8 weken. In dat geval zullen wij u daarvan altijd zo snel mogelijk op de hoogte brengen.

Ophalen

Er is naast de mogelijkheid tot versturen ook altijd de mogelijkheid uw bordje op te halen in Amsterdam. U bent van harte welkom! Mail of bel ons voor een afspraak.